Vastgoedbeheer

Welkom bij onze sectie over onroerendgoed diensten. Hier vindt u informatie over de diensten die wij u kunnen bieden, zowel in de winter als in de zomer, voor eigenaren van chalets en eigendommen in Alpe d'Huez, Bourg d'Oisans en de omgeving.

We staan bekend om onze vriendelijke en professionele service die chalet- en vastgoedeigenaren helpt bij het beheren van hun eigendommen. Veel eigenaren waarmee we werken wonen in verschillende delen van de wereld – zoals Australië, Engeland, Nederland, Singapore en Hong Kong.

DIENSTEN VOOR EIGENAARS

Gayle Taylor - Ontdek Oisans  Met een passie voor de bergen hou ik ervan om te wandelen, hardlopen, skiën en fietsen in de prachtige bergen van de Oisans, mijn thuis sinds 2012.  Ik werk sinds 1999 in de reisbranche en daarnaast in de actieve reissector voor het organiseren en beheren van vakanties voor fietsers en wandelaars in Europa.

Gayle Taylor - Ontdek Oisans

Met een passie voor de bergen hou ik ervan om te wandelen, hardlopen, skiën en fietsen in de prachtige bergen van de Oisans, mijn thuis sinds 2012.

Ik werk sinds 1999 in de reisbranche en daarnaast in de actieve reissector voor het organiseren en beheren van vakanties voor fietsers en wandelaars in Europa.

IN- EN UITCHECKEN

CONTACTPERSOON

SCHOONMAAK

WAS

SLEUTELHOUDER

ONDERHOUD

MARKETING

BOODSCHAPPEN DOEN

TUINIEREN

BOEKINGBEHEER